POLITIKA ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti je zelo pomembna za družbo Webite Pte Ltd. Naš pristop za varstvo vaše zasebnosti temelji na naslednjih pravilih:

Cenimo vaše zaupanje glede posredovanih osebnih podatkov. Vedno bomo uporabljali vaše osebne podatke samo na pošten način, da ne bomo izgubili vašega zaupanja. Zagotavljamo varnost vseh shranjenih osebnih podatkov z varnimi tehnologijami shranjevanja podatkov in natančnimi postopki shranjevanja, dostopanja in upravljanja s temi podatki. Naše metode so skladne z zahtevami za skladnost z uredbo GDPR.

Zagotavljamo transparentnost podatkov o tem, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki. Vedno boste natančno vedeli, katere podatke zbiramo, kaj počnemo z njimi, s kom jih delimo in na koga se morate obrniti, če ste v dvomih.

Izvedli bomo vse ustrezne ukrepe, da bomo zagotovili ustrezno zaščito vaših osebnih podatkov pred zlorabo.

Upoštevali bomo vse veljavne zakone in uredbe za varstvo podatkov ter sodelovali z ustreznimi organi. Če veljavna zakonodaja o varstvu podatkov ni na voljo, bomo upoštevali splošno sprejeta načela za varstvo osebnih podatkov.Skladno z GDPR (Splošna uredba o varstvu podatkov) nadzorujemo in/ali obdelujemo vse vaše osebne podatke elektronsko.Še naprej bomo obdelovali vaše podatke na podlagi tega, dokler ne prekličete soglasja ali če se ugotovi, da soglasje ni več podano.

Kakšne so vaše pravice?
Pravica do dostopa:
Imate pravico kadar koli zahtevati informacije o tem, katere vaše osebne podatke shranjujemo. Lahko se obrnete na družbo Webite, da vam pošlje osebne podatke po e-pošti.

Pravica do prenosljivosti osebnih podatkov:
Kadar družba Webite obdeluje vaše osebne podatke na avtomatizirani način na podlagi vašega soglasja ali pogodbe, imate pravico kopirati svoje osebne podatke v strukturirani, običajno uporabljeni in strojno čitljivi obliki, ki jih bomo poslali samo vam. To vključuje samo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali.

Pravica do popravka:
Imate pravico zahtevati popravek svojih osebnih podatkov, če so nepravilni, in pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov. Če imate račun Webite ali ste član Webite Members, lahko urejate svoje osebne podatke v svojem računu in na članskih straneh.

Pravica do izbrisa:
Pravico imate kadar koli izbrisati vse osebne podatke, ki jih obdeluje družba Webite.
Vaša pravica do ugovora glede obdelave na podlagi legitimnega interesa:
Imate pravico, da ugovarjate obdelavi osebnih podatkov na podlagi legitimnega interesa družbe Webite. Družba Webite ne bo več obdelovala vaših osebnih podatkov, razen če dokaže legitimni razlog za takšno obdelavo, kar ima prednost pred vašimi interesi in pravicami ali pravnimi zahtevki.

Vaša pravica do ugovora glede neposrednega trženja:
Imate pravico ugovarjati glede neposrednega trženja, vključno z analizo profila za neposredno trženje.

Omejitve:
Imate pravico, da zahtevate od družbe Webite, da omeji obdelavo vaših osebnih podatkov v naslednjih okoliščinah:

Če ugovarjate glede legitimnega interesa družbe Webite pri obdelavi, bo družba Webite omejila vsakršno obdelavo takšnih podatkov pred preverjanjem legitimnosti interesa.
Če menite, da so vaši osebni podatki nepravilni, mora družba Webite omejiti vsakršno obdelavo takšnih podatkov pred preverjanjem točnosti osebnih podatkov.
Če je obdelava nezakonita, lahko zahtevate izbris osebnih podatkov in namesto tega zahtevate omejitev uporabe osebnih podatkov.
Če družba Webite ne potrebuje več vaših osebnih podatkov, vendar se mora zagovarjati pri pravnih zahtevkih. Kako lahko uveljavljate svoje pravice?
Varstvo osebnih podatkov jemljemo zelo resno, zato vam je naša služba za stranke na voljo za uveljavljanje vaših zahtevkov v povezavi z zgoraj navedenimi pravicami. Na zaposlene v službi za stranke se lahko kadar koli obrnete na naslovu [email protected]

Poleg tega, če ste omogočili uporabo piškotkov v svojem spletnem brskalniku, se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v tej Politiki zasebnosti. 

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. To naredimo tako, da shranimo majhno besedilno datoteko v vašo napravo/trdi disk vašega računalnika, da lahko sledimo, kako uporabljate spletno mesto, da posnamemo, ali ste videli določena prikazana sporočila, da ostanete prijavljeni v spletno mesto, če je primerno, da prikažemo zadevne oglase ali vsebine, ki vas preusmerijo na spletna mesta tretjih oseb.

Nekateri piškotki so potrebni, da lahko uživate v polni funkcionalnosti našega spletnega mesta.

Zadnja posodobitev: Junij 2019