Norway | Norge

Du kan gå til ConsumersConnect for å sette opp og kjøre lead-gen-kampanjer. Hva betyr det?

Sammen med annonsøren ser vi på ønsket målgruppe og leder som vi ønsker å generere. Vi kan da opprette en kampanje i utseendet til annonsøren for å generere så mange kvalitative potensielle muligheter som mulig. Vi lager destinasjonssider, bannere, i noen tilfeller til og med videoinnhold, så kjøp online (for eksempel via Facebook, e-postmarkedsføring og affiliate markedsføring) i markedsføring og begynne å generere kundeemner. Potentielle kunder kan be om informasjon og / eller kjøpe et produkt via denne destinasjonssiden. Sammen med kunden overvåker vi kvaliteten, vi overvåker konverteringen, et cetera. Dette gjør lederne av svært høy kvalitet.

I tillegg til å levere kundeemner, tar vi også del av salget til enkelte annonsører. For dette jobber vi med vårt telefonsentral, og vi kan for eksempel konvertere våre ledere til et showroom-besøk, et månedlig innskudd for en god sak, telefonkjøp av et produkt eller en tjeneste osv.

Alt er mulig innen ledningsgenerering, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Vinnerne vil bli trukket hvert kvartal (hver tredje måned), og innen to uker etter sluttdatoen til Webite. Vinneren trekkes tilfeldig fra alle mottatte påmeldinger og vinneren vil bli informert via e-post eller via telefon. Premien vil bli sendt, uten fraktkostnader, til adressen oppgitt i Norge. Vennligst kontakt oss på: [email protected] Vi vil svare deg innen 48 timer etter at vi har mottatt din e-post for å diskutere bekymringer og spørsmål.