VERSENYSZABÁLYZAT

A sorsolásra 2021. március 31.én fog sor kerülni. A verseny nyertese a verseny vége után 15 napon belül less kiválasztva.

Ezen verseny szervezője a Webite Pte Ltd (10 Anson Road, International Plaza # 27-15, Szingapúr 079903). A Webite Pte Ltd. a verseny egyedüli támogatója és szervezője. A versenyre a Magyarország irányadó törvényei vonatkoznak. Kérdések esetén kérjük, keressen minket a [email protected] e-mail-címen vagy a megadott postai címen.

A versenyre csak 18. életévüket betöltött felhasználók jelentkezhetnek.

A versenyben történő részvétel teljesen ingyenes, de csak azon felhasználóink vehetnek részt benne, akik helyesen és hibátlanul kitöltötték a regisztrációs űrlapunkat. A részvétel nem érvényes azon felhasználók számára, akik a regisztrációs űrlapot helytelenül vagy hiányosan töltötték ki. Ahhoz, hogy a nyertes jogosult legyen a nyereményre, érvényes útlevéllel vagy személyazonosító igazolvánnyal kell igazolnia magát, mintegy ellenőrzésként, hogy a résztvevő regisztrációs adatai a versenyre való regisztrációkor helyesen lettek-e megadva. Ha egy ilyen dokumentum nem áll rendelkezésre a résztvevő azonosítására, helyette egy fényképes vezetői engedélyt is elfogadható. Ha a fent említett dokumentumok közül legalább egy nem érkezik be, a pénznyeremény nem megszerezhető.

A nyeremény olyan termékeket tartalmaz, melyek maximum ára nem haladhatja meg a 500 000 HUF (1500 €-t). 

A sorsolás napján kiválasztjuk a nyertest és három tartalékot.

A kiválasztott felhasználó, aki megkapja a prémiumot, kifejezetten felhatalmazza és engedélyt ad a Webite Pte Ltd-nek s személyes adatok terjesztésére annak érdekében, hogy az eredményeket más felhasználóknak továbbíthassa és felhívja a figyelmüket más lehetséges promóciókra és felhívásokra, amelyeket a Webite Pte Ltd. szervez. A személyes adatok kommunikációja és elterjesztése a Webite Pte Ltd. által megfelelőnek tartott weboldalakon keresztül fog történni.


A kiválasztott felhasználónak az eredmények bejelentését követő 15 napon belül el kell küldenie a szükséges dokumentációt (személyi igazolvány, útlevél), ezen adatok ellenőrzésre kerülnek, majd a nyertes megkapja a kiválasztott díjat.  A szervezők mindent megtesznek, hogy kapcsolatba léphessenek az első nyertessel, de ha 15 napig nem lehet vele kapcsolatba lépni, vagy ha nem tudja igazolni a versenyben regisztrált személyes adatait, a díjat odaítélik a tartaléklista első résztvevőjének. Ha ez a résztvevő sem elérhető, vagy nem tudja igazolni az adatait, a nyereményt a következő helyettesítőnek továbbítják, amíg valamelyik résztvevő adatai igazolhatóak nem lesznek. Ezt követően a Webite Pte Ltd. Biztosítja a díjat és átadja a nyertesnek.

Utoljára frissítve: 2021. január