Ehdot

  1. Kampanjan järjestää WEBITE PTE. LTD.
  2. Päättymispäivät: kampanjan uudet voittajat julkistetaan kolmen kuukauden välein aina kuun viimeisenä päivänä, eli 30. huhtikuuta 2021 (1. kolmen kuukauden jakso), 31. elokuuta 2021 (2. kolmen kuukauden jakso) sekä 31. joulukuuta 2021 (3. kolmen kuukauden jakso).
  3. Kuka tahansa Suomessa pysyvästi asuva aikuinen voi osallistua kampanjaan. Kilpailun osallistumisoikeus ei koske WEBITE PTE. LTD.:n henkilökuntaa. Kukin henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran. Automatisoitua joukko-osallistumista ei hyväksytä.
  4. Voittajat arvotaan neljännesvuosittain (kolmen kuukauden välein) ja kahden viikon kuluessa WEBITE PTE. LTD.:n päättymispäivästä. Voittaja arvotaan sattumanvaraisesti kaikista vastaanotetuista osallistumisista, ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinto lähetetään, ilman toimituskuluja, ilmoitettuun Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
  5. Palkinto myönnetään neljännesvuosittain, ja voittajat ilmoitetaan verkkosivuston voittajaosiossa.
  6. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa kampanjan palkinnon toiseen (rahalliselta) arvoltaan suunnilleen vastaavaan palkintoon, neuvoteltuaan asiasta palkinnon voittajan kanssa. Jos samankaltainen palkinto samankaltaisesta tuoteryhmästä voidaan lahjoittaa, järjestäjä määrittelee sen keskusteltuaan ensin voittajan kanssa.
  7. Palkinnon voittaja antaa järjestäjälle suostumuksensa koskien nimensä, asuinpaikkansa ja kuvansa käyttöä järjestäjän verkkosivustoilla tulevia toimintoja/kilpailuja varten.
  8. Keräämme henkilötietojasi tarkoituksiin, jotka on määritelty Tietosuojakäytännössä.
  9. Voimme muuttaa tai päivittää näitä kampanjaehtoja milloin tahansa. Tärkeät päivitykset sisällytetään näihin sivuston kampanjaehtoihin. Tarkista ehdot säännöllisesti.
  10. Järjestäjä pidättää oikeuden yksinomaisella päätöksellään muuttaa kampanjaa tai lopettaa tai keskeyttää sen, esimerkiksi jos ohjelmistossa tai laitteistossa on selkeitä vikoja, tai muiden teknisten ja/tai sääntöjen noudattamiseen liittyvien ongelmien vuoksi. Näiden ehtojen sisältö on typografisten virheiden ja tulkinnan alaista. 

1. tammikuuta 2021