KONKURRENCEREGLER

Konkurrencens vinder findes indenfor 15 dage efter konkurrencens afslutning.

Slutdatoer: Der er tre slutdatoer for kampagner med nye præmievindere ved sidste dato i trimesteret — den 30. april 2021 (trimester 1), den 31. august 2021 (trimester 2) og den 31. december 2021 (trimester 3).

Denne konkurrence er organiseret af Webite Pte Ltd (10 Anson Road, International Plaza # 27-15, Singapore 079903). Webite Pte Ltd er den eneste promotor og arrangør af denne konkurrence. Denne konkurrence er underlagt de gældende love i Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland. Hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for at få hjælp på [email protected] eller ved at skrive til e-mailadressen.

Konkurrencen er kun beregnet til brugere på over 18 år.

Deltagelse i konkurrencen er fuldstændig gratis. Brugere, der har udfyldt tilmeldingsformularen korrekt og fuldstændig, kan deltage. Brugere, der har udfyldt tilmeldingsformularen ukorrekt og ufuldstændig, deltager ikke i konkurrencen. For at kvalificere sig til en præmie skal vinderen med et gyldigt pas eller identitetskort bevise, at hans/hendes tilmeldelse, som deltager af denne konkurrence, er sket med de korrekte oplysninger. Hvis et sådant dokument ikke er tilgængeligt til identifikation af deltageren, accepteres et kørekort med foto. Hvis ikke mindst et af de ovennævnte dokumenter indsendes, bortfalder retten til den materielle præmie.

Præmien består af produkter, hvis maksimale pris ikke overstiger 11000 DKK (1.500 €).

På udtrækningsdagen findes en vinder og tre stedfortrædere.

Den valgte konkurrencedeltager, som modtager præmien, tillader udtrykkeligt, at Webite Pte Ltd videregiver hans/hendes personoplysninger til formidling af trækningsresultatet til andre brugere samt bruger dem til andre mulige kampagner og lodtrækninger, som Webite Pte Ltd muligvis foretager på et andet tidspunkt. Kommunikationen og personoplysningerne offentliggøres via websteder, som Webite Pte Ltd anser for passende.

Indenfor 15 dage efter offentliggørelse af resultaterne skal den fundne bruger levere den krævede dokumentation (Id-kort, pas), som bliver verificeret, hvorefter vinderen modtager den valgte præmie. Arrangøren vil gøre alt for at kontakte den første vinder, men hvis det ikke er muligt at kontakte ham/hende indenfor 15 dage, eller hvis vinderen ikke er i stand til at bevise rigtigheden af sine personoplysninger, som er registreret i konkurrencen, går præmien videre til den første deltager på reservelisten. Hvis denne deltager ikke kan kontaktes eller ikke er i stand til bevise sine oplysninger, går præmien videre til den næste stedfortræder, indtil det er muligt at verificere oplysningerne af en af deltagerne. Derefter vil Webite Pte Ltd sikre præmien og overrække den til vinderen.

Sidst opdateret: januar 2021